CARVASZ 2014

                                                           

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Congresinformatie CarVasZ 2014
 

Wijzigingen programma CARVASZ 2014

Sessievoorzitters plenaire sessie worden D. ten Cate en L. Joziasse
  • -
Spreker presentatie 'Complexe zorg eenvoudig uitgelegd' wordt Q.C. Geeraerts
  • -
Voorzitter sessie 5 wordt A.J.C. Hendriks
  • -
Voorzitter sessie 10 wordt J.C.H. van Santvoord
  • -
Sprekers sessie 17 worden omgewisseld en wordt 'Dissecties' door H.P. Lok en 'Aneurysma's' door F.J. Oosterwerff
  • -
Er komt een extra presentatie bij sessie 21 (dit wordt de eerste spreker) met titel 'Pacemaker en meer' en spreker C.A. de Groot
  • -
De spreker van de presentatie van sessie 22 was nog niet bekend. Dit wordt A. Constantinescu
  • -
Voorzitter sessie 23 wordt A. Lagendijk
  • -
Sessie 24, eerste presentatie over acute stenttrombose van J.M. ten Berg komt te vervallen en wordt In-stent restenose van K. Boerlage-van Dijk
  • -
Sessie 24, tweede presentatie over AIDA-studie: bioresorbable versus metalic everolimus eluting stents wordt niet meer door J.J. Wykrzykowska gepresenteerd. Zij wordt vervangen door J. Elias
  • -

Er komt een extra presentatie bij sessie 27 (dit wordt de eerste spreker) met titel Als je hartaandoening erfelijk is' en spreker W. de Vries-ter Meer

 

Doelgroep

CarVasZ is bedoeld voor zorgverleners van hart- en vaatpatiënten in de verschillende stadia van hun ziekte. Zij zijn werkzaam op de afdelingen: cardiologie, kindercardiologie, interne geneeskunde, neurologie en stroke-units, vaatchirurgie, thoraxchirurgie, kinderchirurgie, IC/CC, catheterisatiekamers, polikliniek cardiologie, neurologie, hartfalen en diverse andere cardiologische poli’s. Daarnaast zijn voltijd studenten van de bachelor verpleegkunde van harte uitgenodigd.

Inschrijving

Inschrijven kan online via een van de onderstaande links of via de congreskalender op www.congresscompany.comGelieve bij uw inschrijving aan te geven aan welke sessie(s)/workshop(s) u wilt deelnemen. Inschrijving tegen gereduceerd tarief is mogelijk tot uiterlijk 28 september 2014.

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving via e-mail en twee weken voor aanvang van het congres wordt uw badge naar het door u, bij inschrijving, opgegeven adres toegestuurd (mits uw betaling ontvangen is).

Kosten inschrijving

   t/m 28 september 2014   vanaf 29 september 2014 
NVHVV-lid* € 175,- € 200,-
Niet-leden € 220,- € 245,-
Voltijd bachelor verpleegkunde student** €   80,- € 100,-

* Indien u lid bent van de NVHVV dient u bij registratie uw lidmaatschapsnummer te vermelden.
** Om voor dit tarief in aanmerking te komen, dient u een kopie van uw studentenkaart te mailen naar het congressecretariaat (info@congresscompany.com).

Betaling

Bij voorkeur door middel van het afgeven van een eenmalige incassomachtiging. U ontvangt via e-mail een betaalbewijs welke gebruikt kan worden voor declaratie bij uw werkgever. Het is daarnaast mogelijk groepen (minimaal 4 personen) online te registreren en hiervoor 1 factuur te ontvangen.

Klik hier voor individuele inschrijving CarVasZ 2014

Klik hier voor groepsinschrijving CarVasZ 2014 (vanaf 4 personen)

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door het Kwaliteitsregister van de NVHVV met 6 punten, V&VN Kwaliteitsregister met 5 punten, de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) met 5 punten en de Stichting Beroepsopleiding Hartfunctie Laborant (SBHFL) met 6 punten.

Abstracts

Voor het indienen van abstracts, klik hier.


Lidmaatschap NVHVV

Als NVHVV lid ben je altijd goedkoper uit.

Als je lid bent scheelt je dit in de toegangsprijs.
                             

Vanaf 1 februari 2013 kunt u alleen via een automatische incasso een lidmaatschap van de NVHVV aangaan.
Bij een gecombineerd lidmaatschap van de NVHVV en NVVC ontvangt u korting en betaalt u via een automatische incasso € 43,-. U kunt deze optie aangeven op het aanmeldingsformulier voor een regulier lidmaatschap.