Overgangsregeling Wet BIG - belteam NU'91 bereikbaar op 14 juni: 030-2964144

14-06-2019

Overgangsregeling wet BIG regieverpleegkundigen

Minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport) heeft met NU’91 De Bond voor de mensen in de zorg, de beroepsvereniging van verpleegkundigen, werkgevers- en werknemerspartijen overeenstemming bereikt over een overgangsregeling binnen de wet BIG voor verpleegkundigen die regieverpleegkundige willen worden. De regeling is bedoeld voor verpleegkundigen die zich straks als regieverpleegkundige willen registreren.


Het bericht met het advies van Minister Bruins van VWS over de overgangsregeling binnen de wet BIG voor verpleegkundigen die regieverpleegkundige willen worden, roept veel vragen op. NU'91 heeft veelgestelde vragen mét antwoorden op een rij gezet. 

 

Extra bericht van NU'91:

NU’91 belteam bereikbaar voor vragen over de overgangsregeling verpleegkundigen BIG II

Vrijdag 14 juni staat er van 9.00 tot 16.30 uur een NU’91 belteam voor jullie klaar om een antwoord te geven op vragen over de overgangsregeling voor verpleegkundigen. We hebben de NU’91 leden vorige week donderdag via een digitale nieuwsbrief een kort overzicht gemaild met meer algemene vragen en antwoorden over de overgangsregeling. Vrijdag kun je jouw persoonlijke vragen aan het NU’91 belteam stellen.

Het NU’91 belteam is vrijdag 14 juni bereikbaar via 030 – 2964144.

Contact met het belteam is gratis voor leden en niet leden van NU'91. Wij vinden het belangrijk dat alle verpleegkundigen zich goed kunnen laten informeren over de overgangsregeling.

Bellen maar!


Ga naar het nieuwsarchief