Downloads


 

 


Vacature werkgroeplid WG Atriumfibrilleren

 

Heb je oog voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van atriumfibrilleren? Ben jij een nieuwe impuls voor ons vakgebied?

De werkgroep Atriumfibrilleren (AF) is een van de werkgroepen van de NVHVV en richt zich op de ontwikkelingen op dit terrein. De werkgroep AF wil graag uitbreiden met nieuwe werkgroepleden die affiniteit hebben met atriumfibrilleren en de AF-polikliniek. Derhalve zoeken wij enthousiaste, (pro)actieve en kritische professionals die willen participeren binnen de werkgroep en die willen inspelen op de nieuwe ontwikkelingen op dit terrein.

Je deelname aan de werkgroep is weliswaar vrijwillig, maar niet vrijblijvend! Als werkgroeplid woon je de vergaderingen bij (4-6 per jaar), waarvan enkele telefonisch en enkele op locatie te Utrecht plaatsvinden. De werkgroepleden ontvangen hiervoor een reiskostenvergoeding.

Heb je interesse en wil je participeren op de ontwikkelingen binnen de dynamiek van de zorg op het gebied van AF, en zie je kans om naast je dagelijkse werkzaamheden af en toe tijd vrij te maken voor deze werkgroep? Schrijf dan een brief met je motivatie en je CV naar Petra van Veen (voorzitter werkgroep AF) en mail deze naar p.vanveen@vanweelbethesda.nl.