NVHVV-grant

De NVHVV wil graag onderzoek stimuleren. In dit kader biedt de NVHVV verpleegkundigen of allied professionals die gaan promoveren een grant aan voor een deel van de drukkosten. Bent u lid van de NVHVV en voert u cardiovasculair onderzoek uit in het kader van promotie-onderzoek? Dan kunt u bij de NVHVV een aanvraag doen voor tegemoetkoming voor een deel van de drukkosten van het proefschrift. De bijdrage bedraagt maximaal € 250,00. Download hier het aanvraagformulier. Om in aanmerking te komen voor deze bijdrage moet u voldoen aan een aantal voorwaarden.

Voorwaarden

  • U bent minimaal een jaar lid of erelid van de NVHVV
  • Het wetenschappelijk onderzoek betreft (verpleegkundig) praktijkgericht cardiovasculair onderzoek
  • U dient een digitale kopie van uw definitieve proefschrift te sturen naar secretariaat@nvhvv.nl tenminste 4 weken voor de datum van uw verdediging
  • Stuur het ingevulde aanvraagformulier (download hier) mee met de digitale kopie van het proefschrift
  • Vermeld ten behoeve van de sponsoring vóór in uw proefschrift de zin “Financial support by the Dutch Society of Cardiovascular Nursing (NVHVV) for the publication of this thesis is gratefully acknowledged.”
  • Bij bovenstaande zin mag geen naam van een industriële sponsor in dezelfde zin gebruikt worden
  • Uw proefschrift gaarne voorzien van een ISBN-nummer, zie isbn.nl
  • Verspreiding van het proefschrift onder verpleegkundigen werkzaam binnen de cardiovasculaire zorg door het schrijven van een samenvatting voor de NVHVV-nieuwsbrief met bijbehorende link of QR-code.
De NVHVV neemt zelfstandig een besluit of u voldoet aan de voorwaarden en de toekenning van de bijdrage. Alleen als u voldoet aan de voorwaarden en er is sprake is van een positief besluit onzerzijds, dan kunnen wij overgaan tot uitbetaling van de bijdrage. Als u niet voldoet aan alle voorwaarden of geen positief besluit heeft ontvangen, kunnen wij niet overgaan tot uitbetaling. We zullen u per mail informeren over onze beslissing na ontvangst van uw proefschrift. De NVHVV behoudt zich altijd het recht voor om de bijdrage niet toe te kennen. De NVHVV kan deze investering doen door contributiegelden en dient derhalve aan de leden te verantwoorden waaraan dit besteed wordt. Daarom willen wij laten zien welke uitkomsten er zijn van cardiovasculair wetenschappelijk onderzoek. Mogelijk zullen we op de website en in ons vakblad Cordiaal rond de tijd van de afronding van uw doctoraat hieraan aandacht willen schenken. Uiteraard zullen we dit van tevoren met u overleggen of u hiermee akkoord bent. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het bureausecretariaat via secretariaat@nvhvv.nl.