CarVasZ 2021

CarVasZ 2021: “Hart voor de zorg, zorg voor het Hart

CarVasZ 2021 wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag 19 november 2021. Na een roerige en zware tijd voor ons allemaal, waarin ook “CarVasZ”, hét congres voor de Cardio Vasculaire Zorg, voor het eerst in vele jaren niet kon doorgaan in 2020, zijn we bijzonder blij om te kunnen mededelen dat we weer volop in de voorbereiding zitten voor CarVasZ 2021.

CarVasZ brengt jaarlijks ruim 600 cardiovasculaire verpleegkundigen samen. Dit congres, georganiseerd door de NVHVV, is een uitstekend platform om de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van de cardiovasculaire zorg te belichten.

De missie van de NVHVV is “iedere cardiovasculaire verpleegkundige competent”. Juist omdat de NVHVV een actieve bijdrage wil blijven leveren aan het professionaliseren van de hart- en vaatverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en andere zorgprofessionals in het cardiovasculair zorgdomein, is er door alle directe betrokkenen voor de volle 100% inzet geleverd om CarVasZ 2021 weer te laten plaatsvinden en wel op vrijdag 19 november.

Het thema van het congres dit jaar is “Hart voor de zorg, zorg voor het Hart”. We hebben weer een interessant en leerzaam programma voor jullie samengesteld met Sander de Hosson als keynotespreker. Sander de Hosson, longarts en specialist op dit vakgebied, neemt ons mee in de wereld van de palliatieve zorg. Palliatieve zorg is een belangrijk onderdeel van de zorg aan patiënten met orgaanfalen zoals hartfalen. Sander zal ingaan op alle aspecten van deze zorg, waarbij specifiek de aandacht uitgaat naar zingevingsaspecten en de positie van de zorgverlener.

Ons uitgangspunt is om elkaar dit jaar weer live te ontmoeten in de ReeHorst in Ede. Omdat we nu nog niet weten hoe de wereld er dan uitziet, met hoeveel mensen we bij elkaar mogen komen en welke maatregelen we hierbij in acht moeten nemen, zal het congres ook (deels) online aangeboden worden.

Voor meer informatie, het programma, prijzen, registratie en accreditatie, ga naar: www.carvaszcongres.nl

E-mail: info@carvasz.nl 


Accreditatie

Nederlandse Vereniging voor Hart- en Vaatverpleegkundigen (NVHVV) – 5 punten
Beroepsvereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) – 6 punten
Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) – 5 punten
De Nederlandse Vereniging voor Bachelor Medisch Hulpverleners (NVBMH) – 6 punten
Stichting Beroepsopleiding Hartfunctielaboranten (SBHFL) – 6 punten
Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) – 5 punten
Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie (NVT) – 5 punten


 Lidmaatschap NVHVV

Als NVHVV lid bent u altijd goedkoper uit! Als u lid bent, scheelt u dit in de toegangsprijs. Voor niet-leden is dit wellicht een overweging om lid te worden van de NVHVV. U bent immers voor € 53,- lid van de NVHVV, ontvangt korting op deelname aan CarVasZ en CNE’s en u ontvangt bovendien vijf maal per jaar ons verenigingsblad Cordiaal. Daarnaast kunt u als lid kosteloos gebruik maken van het Kwaliteitsregister van de NVHVV. Overtuig uw leidinggevende en geef aan dat u als NVHVV lid dit congres niet mag missen. Klik hier voor informatie over het lidmaatschap NVHVV.


Sponsoring

Indien u interesse heeft in sponsormogelijkheden voor CarVasZ 2021, neem dan contact op met: 

Cross Media Nederland
010-7421020
info@crossmedianederland.com