Log eerst in als u de Cordiaal digitaal wilt bekijken of als u wilt inloggen op het Kwaliteitsregister NVHVV. Nadat u bent ingelogd, kunt u uw profiel- en adresgegevens wijzigen. U kunt uw adreswijziging ook mailen naar secretariaat@nvhvv.nl.

Verder kunt u de digitale versie van Cordiaal bekijken en, als u zich heeft aangemeld voor het kwaliteitsregister, uw kwaliteitsdossier bij PE-Online openen en bewerken. Indien u zich nog niet heeft aangemeld voor het kwaliteitsregister, dan kunt u dit aanvragen. Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en het aanmeldingsformulier.

Voor opzeggen van uw lidmaatschap kunt u een mail sturen naar secretariaat@nvhvv.nl. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen tegen het einde van het kalenderjaar met inachtneming van een opzeggingstermijn van tenminste vier weken (dus vóór 1 december). U ontvangt altijd een bevestiging van uw opzegging, in ieder geval binnen vier weken na ontvangst van de opzegging. Mocht u na vier weken geen bevestiging hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk dit te melden via secretariaat@nvhvv.nl, waarbij u dan tevens de verzonden opzegging meestuurt, dan zullen wij zo snel mogelijk uw opzegging alsnog verwerken.

Hier kunt u inloggen op Mijn NVHVV: