De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Van elke euro gaat € 0,79 naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen. Onze missie: hart- en vaatziekten verslaan! 
Elke dag overlijden in Nederland meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten. Dat is onacceptabel. De Hartstichting financiert onderzoek en geeft voorlichting en steun aan patiënten. En we zetten ons in om meer levens te redden bij een hartstilstand.
 

Abbott heeft vier divisies; allemaal gericht op innovaties die mensen betere mogelijkheden en resultaten bieden in hun streven naar een gezond leven. Abbott richt zich met haar producten op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en farmaceutische producten op de zorgbehoeften van mensen in meer dan 150 landen. Onze diversiteit – qua expertise, technologie en geografie – geeft ons de mogelijkheid om structureel iets te kunnen betekenen voor miljoenen mensen in uiteenlopende regio's en met uiteenlopende culturen.

Interessante links:
www.lekkende-hartklep.nl
www.advancedhearttherapies.com
 

Amgen is een toonaangevend bedrijf op het gebied van humane geneesmiddelen in de biotechnologische industrie. De onderneming put al meer dan 30 jaar uit de kracht van wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties om het leven van mensen aanzienlijk te verbeteren. Amgen pioniert in de ontwikkeling van nieuwe producten op basis van vorderingen in recombinant-DNA en moleculaire biologie en heeft de eerste blockbusters in de biotechnologie-industrie gelanceerd. Op dit moment is Amgen, als Fortune 500 onderneming, die zich inzet voor miljoenen patiënten, een ondernemend, op wetenschap gebaseerd bedrijf dat zich toelegt op het helpen van mensen bij het bestrijden van ernstige ziekten.
 

Novartis is een op wetenschap gebaseerd en patiëntgericht bedrijf. In die hoedanigheid streven we ernaar om een wereldwijde leider in belangrijke gebieden van gezondheidszorg te zijn. We willen innovatieve geneesmiddelen ontdekken, ontwikkelen en met succes beschikbaar maken voor patienten om ziekten te voorkomen en te genezen, om het lijden van patiënten te verlichten en om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Waarmee wij een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheidszorg leveren.

 

Vifor Pharma Group is een internationaal farmaceutisch bedrijf dat haar eigen geneesmiddelen ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt. Ons doel is om wereldwijd een leidende rol te spelen bij de behandeling op het gebied van ijzertekort en nefrologische en cardio-renale aandoeningen, door het bieden van innovatieve en patiëntgerichte oplossingen. Wij streven er naar om patiënten met ernstige en chronische ziekten over de hele wereld te helpen een beter en gezonder leven te leiden.

Met een oorsprong in Zwitserland en een geschiedenis die teruggaat naar 1857, heeft Vifor Pharma Group een dynamisch netwerk opgebouwd van filialen en partners die wereldwijd een brede marktdekking bieden.