Continuing Nursing Education (CNE)

Het bestuur van de NVHVV nodigt alle hart- en vaatverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en overige belangstellenden uit om deel te nemen aan één of meerdere nascholingen van de “Continuing Nursing Education". De CNE’s worden georganiseerd door de NVHVV werkgroepen en worden hierbij ondersteund door het NVHVV bureau.

Programma 2023

Datum Werkgroep(en) Programma Inschrijven
28 maart Vasculaire Zorg Vasculaire Zorg, terug naar de basis Klik hier
28 maart Interventiecardiologie Duurzaamheid binnen de interventie cardiologie Klik hier
4 april Atriumfibrilleren / Hartfalen/
Cardio Thoracale Chirurgie
Het falend hart(ritme) Klik hier
30 mei ICD-begeleiding & Elektrofysiologie Hartritmestoornissen, hoe te behandelen en/of leven met Klik hier
30 mei Congenitale Cardiologie Pulmonale hypertensie bij kinderen en volwassenen Klik hier

Najaar

     
19 september Hartrevalidatie / Acute Cardiale Zorg “ff” dotteren maar niet altijd  
26 september Vasculaire Zorg    
26 september Wetenschappelijk Onderzoek Positief over Onderzoek  

Programma 2022

Op 17 en 31 mei jl. hebben twee CNE’s plaatsgevonden, georganiseerd door de werkgroepen van de NVHVV. Voor 2022 staan geen CNE’s meer gepland. De CNE’s van 17 en 31 mei zijn nog wel on-demand beschikbaar. Deze CNE’s zijn (per dagdeel) geaccrediteerd door de NVHVV, VSR en V&VN. Meer informatie over het programma en de tarieven staan in het programma dat u hieronder kunt downloaden.
 
CNE 17 mei 2022 – on demand: Op 17 mei jl. hebben de werkgroepen Vasculaire Zorg en Hartrevalidatie in de ochtend, Atriumfibrilleren en Hartfalen in de middag en ICD-begeleiding & Elektrofysiologie en Wetenschappelijk Onderzoek in de avond de inhoud verzorgd van de CNE met het thema: Positief over preventieKlik hier voor het programma. Klik hier om aan te melden.
CNE 31 mei 2022 – on demand: Op 31 mei hebben de werkgroepen Congenitale Cardiologie en Interventiecardiologie in de ochtend en Cardio Thoracale Chirurgie en Acute Cardiale Zorg in de middag de inhoud verzorgd van de CNE met het thema: Opereren of interventie?. Klik hier voor het programma. Klik hier om aan te melden.

Accreditatie

Voor deze scholingen wordt standaard accreditatie aangevraagd bij het kwaliteitsregister van de NVHVV, VSR en V&VN.
Bij voldoende aanmeldingen kan, in overleg met de organiserende werkgroep(en), ook accreditatie bij andere registers worden aangevraagd.


Nascholingsagenda PE-Online

Klik hier voor de overige scholingen/congressen waarvoor door scholingsaanbieders bij de NVHVV accreditatie is aangevraagd.


Post-hbo opleiding tot Hart- en Vaatverpleegkundige

De Hogeschool Utrecht heeft in samenwerking met de NVHVV de post-hbo opleiding Hart- en Vaatverpleegkunde ontwikkeld. Voor meer info kijk op Hogeschool Utrecht: www.werkenstudie.hu.nl/totaalaanbod/Hart–en-Vaatverpleegkunde.