Continuing Nursing Education (CNE)

Het bestuur van de NVHVV nodigt alle hart- en vaatverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en overige belangstellenden uit om deel te nemen aan één of meerdere nascholingen van de “Continuing Nursing Education". De CNE’s worden georganiseerd door de NVHVV werkgroepen en worden hierbij ondersteund door het NVHVV bureau.

Programma 2022

In verband met de maatregelen rondom covid-19 hebben wij in 2021 een aantal CNE’s moeten annuleren of op het laatste moment minder deelnemers kunnen toelaten en tevens hebben wij een aantal CNE’s online uitgevoerd. Voor 2022 hebben wij daarom besloten om de CNE’s anders in te steken. De werkgroepen van de NVHVV zullen gezamenlijk twee CNE-dagen organiseren, elke werkgroep zal een deel van een CNE-dag invullen. Beide dagen zullen zowel fysiek als online gevolgd kunnen worden. De eerste CNE heeft reeds plaatsgevonden op 17 mei jl.
 
De volgende CNE staat gepland op dinsdag 31 mei (ochtend/middag).

Op 31 mei zullen de werkgroepen Congenitale Cardiologie en Interventiecardiologie in de ochtend en Cardio Thoracale Chirurgie en Acute Cardiale Zorg in de middag de inhoud verzorgen. Het thema is: Opereren of interventie? Er wordt bij inschrijving de mogelijkheid geboden om de hele dag of een dagdeel aanwezig te zijn.


Locatie

Deze scholingsdag wordt georganiseerd bij Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 te Utrecht, onder voorbehoud van covid-19 ontwikkelingen. Online deelnemers krijgen vooraf een mail met informatie waar zij kunnen inloggen voor de scholing.
 

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over het programma en de tarieven staan in het programma dat u hieronder kunt downloaden.

CNE 31 mei 2022: Klik hier voor meer informatie   –   INSCHRIJVEN  –  Inschrijving open tot 30 mei, 13.00 uur
 
CNE 17 mei 2022 – on demand: Op 17 mei jl. hebben de werkgroepen Vasculaire Zorg en Hartrevalidatie in de ochtend, Atriumfibrilleren en Hartfalen in de middag en ICD-begeleiding & Elektrofysiologie en Wetenschappelijk Onderzoek in de avond de inhoud verzorgd van een CNE met het thema is: Positief over preventieKlik hier voor het programma. Binnenkort opent de inschrijving om deze scholing achteraf te volgen.

Accreditatie

Voor deze scholingen wordt standaard accreditatie aangevraagd bij het kwaliteitsregister van de NVHVV, VSR en V&VN.
Bij voldoende aanmeldingen kan, in overleg met de organiserende werkgroep(en), ook accreditatie bij andere registers worden aangevraagd.


Nascholingsagenda PE-Online

Klik hier voor de overige scholingen/congressen waarvoor door scholingsaanbieders bij de NVHVV accreditatie is aangevraagd.


Post-hbo opleiding tot Hart- en Vaatverpleegkundige

De Hogeschool Utrecht heeft in samenwerking met de NVHVV de post-hbo opleiding Hart- en Vaatverpleegkunde ontwikkeld. Voor meer info kijk op Hogeschool Utrecht: www.werkenstudie.hu.nl/totaalaanbod/Hart–en-Vaatverpleegkunde.