CarVasZ 2022 - INSCHRIJVING VAN START OP 1 AUGUSTUS

Op 18 november 2022 vindt CarVasZ 2022 plaats. Het thema is:
"Hart voor de zorg, zorg voor het Hart"

Het bestuur en congrescommissie NVHVV nodigt jullie uit op vrijdag 18 november 2022 in Hotel en Congrescentrum de ReeHorst te Ede voor ons CarVasZ congres. Het thema van dit jaar luidt “Hart voor de zorg, zorg voor het Hart”. Een toepasselijke titel, zeker gezien alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd. De Covid-19 pandemie heeft de maatschappij laten zien wat wij als zorgmedewerkers allemaal al lang wisten; we moeten goed zorgen voor ons zorgsysteem en voor alle mensen die daarin werkzaam zijn.

Sander de Hosson zal de dag openen met een voordracht over zijn visie op palliatieve zorg. Daarna nemen verschillende sprekers ons mee in de laatste ontwikkelingen. Dit zal gebeuren aan de hand van casuïstiek, interactie of kennisoverdracht. Zo is er een sessie die gaat over hartinfarct zorg in tijden van Covid-19, maar ook een sessie die ingaat op aorta afwijkingen in de dagelijkse praktijk. De congrescommissie heeft het voor elkaar gekregen om boeiende sprekers aan te trekken met een divers aanbod van onderwerpen, waardoor alle velden binnen de cardiovasculaire zorg vertegenwoordigd zijn.

Inschrijven kan op onze congreswebsite: www.carvaszcongres.nl.

E-mail: info@carvasz.nl 

Projectmanager CarVasZ 2022
Alexandra van Driessen


Call for abstracts - CarVasZ 2022

Heb je een onderzoek, kwaliteitsverbeterproject of afstudeerproject uitgevoerd en wil je de resultaten delen met collega’s, dan nodigt de werkgroep Wetenschappelijk Onderzoek je uit om een samenvatting (abstract) in te sturen. Uit de inzendingen kiezen we vijf auteurs die een presentatie mogen geven tijdens de abstract sessie op CarVasZ 2022.

Klik hier voor de richtlijnen en beoordelingscriteria.

Twijfel je, of heb je tips nodig bij het schrijven, mail dan naar A.H.Brunsveld-Reinders@lumc.nl

Insturen graag vóór 1 september 2022 naar info@carvasz.nl. Uiterlijk 28 september hoor je of je abstract is geaccepteerd.

De vijf auteurs die presenteren op CarVasZ hebben gratis toegang, en het abstract komt in de congresapp. De volgende vijf auteurs die een goed abstract indienen krijgen 50% korting op de entree van het congres.


Sponsoring

Indien u interesse heeft in sponsormogelijkheden voor CarVasZ, neem dan contact op met: 

Cross
010-7421020
E-mail: info@cross.nl