Save the date - CarVasZ 2024Poster CarVasZ 2024

Datum: Vrijdag 29 november
Thema: Klaar voor de toekomst?

Locatie: 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Lees de laatste informatie op: www.carvasz.nl.


Call for abstracts 2024: stuur je abstract in vóór 1 september 2024

Klik hier voor de richtlijnen abstracts CarVasZ 2024. 


CarVasZ 2023

Op 17 november 2023 vond CarVasZ 2023 plaats. De NVHVV kijkt terug op een geslaagd congres met ruim 455 deelnemers. De NVHVV dankt alle sponsoren voor hun bijdrage: AstraZeneca, Boston Scientific, Edwards Lifesciences, Eurocept, GE Healthcare, Novartis, Novo Nordisk, Vanguard.

Voor meer informatie over CarVasZ, waaronder een impressie van CarVasZ 2023 en de beschikbare presentaties van de sprekers, verwijzen wij u naar www.carvasz.nl.

Voor (financiële) vragen over CarVasZ kunt u contact opnemen met de congresorganisatie Roijé Congressen via carvasz@roijecongressen.com.


Sponsoring

Indien u interesse heeft in sponsormogelijkheden voor CarVasZ, neem dan contact op met:

Roijé Congressen B.V.
E-mail: carvasz@roijecongressen.com
+31 (0)20 33 00 941


Lidmaatschap NVHVV en korting op CarVasZ

Als NVHVV-lid bent u altijd goedkoper uit! Als u lid bent, scheelt u dit in de toegangsprijs. Voor niet-leden is dit wellicht een overweging om lid te worden van de NVHVV. U bent immers voor € 60,00 lid van de NVHVV, u ontvangt korting op deelname aan CarVasZ en CNE’s en u ontvangt bovendien vijf maal per jaar ons verenigingsblad Cordiaal. Daarnaast kunt u als lid kosteloos gebruik maken van het Kwaliteitsregister van de NVHVV. Overtuig uw leidinggevende en geef aan dat u als NVHVV lid dit congres niet mag missen. Klik hier voor informatie over het lidmaatschap NVHVV.