Hier klopt iets niet  -  CarVasZ 2019  -  22 november

De NVHVV organiseert op 22 november weer haar jaarlijkse CarVasZ-congres in de ReeHorst in Ede. 

De keynote speaker is mr. J.A. van Boven; zij zal op eigen wijze het thema ‘Hier klopt iets niet’ aansnijden. De zorg bevat ontroerende, waardevolle en enerverende momenten die menig hart sneller doen kloppen. Tommie Niessen, verpleegkundige en blogger, zal tijdens CarVasZ laten zien hoe mooi het vak is en hoe moeilijk het soms kan zijn. Kortom, CarVasZ 2019 belooft weer een boeiende en leerzame dag te worden. Bovendien is CarVasZ ook hét moment waarop u collega’s kunt ontmoeten, ervaringen kunt delen en kennis kunt uitwisselen over de cardiovasculaire zorg. Natuurlijk staan er de hele dag een hapje en een drankje voor u klaar en wordt de dag afgesloten met een borrel. 

Kosten

  t/m 22 september 2019 vanaf 23 september 2019
NVHVV-lid* € 175,00 € 200,00
Niet-leden € 220,00 € 245,00
Voltijd bachelor/
Verpleegkunde student**
€   80,00 € 100,00


* Indien u lid bent van de NVHVV dient u tijdens uw registratie uw lidmaatschapsnummer te vermelden.
** Om voor dit tarief in aanmerking te komen dient u een kopie van uw studentenkaart te mailen naar het congressecretariaat (info@congresscompany.com).

Klik hier voor de flyer met het programmaoverzicht.
Klik hier om je in te schrijven voor CarVasZ 2019. 

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

  • Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
  • Kwaliteitsregister van de NVHVV
  • Nederlandse Associatie voor Physician Assistants (NAPA)
  • Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV)
  • Stichting Beroepsopleiding Hartfunctie Laborant (SBHFL)
  • Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN)

 


Abstract CarVasZ-congres 2019: ‘Hier klopt iets niet’

Heeft u een onderzoek of kwaliteitsverbeteringsproject uitgevoerd en wilt u de resultaten delen met collega’s, dan nodigt de werkgroep Wetenschappelijk Onderzoek u uit een abstract in te sturen voor een presentatie van tien minuten tijdens het CarVasZ congres 2019.

Voordeel voor tien auteurs die een abstract indienen!
Vijf auteurs (nummer 1 t/m 5) van de beste abstracts mogen een presentatie geven. Hun abstract komt in de CarVasZ-App en zij krijgen gratis toegang tot CarVasZ 2019.De overige vijf auteurs die een goed abstract indienen (nummer 6 t/m 10) krijgen 50% korting op de entree van het congres. Hun abstract wordt ook opgenomen in de CarVasZ-App.

Abstracts kunnen ingediend worden door deze te mailen naar: info@congresscompany.com.
Abstract deadline: maandag 9 september 2019. Uiterlijk 25 september 2019 hoort u of uw abstract is geaccepteerd.

Klik hier om de richtlijnen voor een abstract te downloaden.

Wij zien uw bijdrage graag tegemoet.


Sponsoring

Indien u interesse heeft in sponsormogelijkheden voor CarVasZ 2019, neem dan contact op met: sponsoring@congresscompany.com of 073-7003500.


Lidmaatschap NVHVV

Als NVHVV lid bent u altijd goedkoper uit! Als u lid bent, scheelt u dit in de toegangsprijs. Voor niet-leden is dit wellicht een overweging om lid te worden van de NVHVV. U bent immers voor € 53,- lid van de NVHVV, ontvangt korting op deelname aan CarVasZ en CNE’s en u ontvangt bovendien vijf maal per jaar ons verenigingsblad Cordiaal. Daarnaast kunt u als lid kosteloos gebruik maken van het Kwaliteitsregister van de NVHVV. Overtuig uw leidinggevende en geef aan dat u als NVHVV lid dit congres niet mag missen. Klik hier voor informatie over het lidmaatschap NVHVV en het aanmeldingsformulier.